Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Dziękuję Oliczku:)

ale ulgąaaąaa....To najgorsze masz za sobą. Też byłam słaba i nie chodziłam za dużo na początku. Trzeba powoli, żeby sb krzywdy nie zrobić. Organizm da Ci znać, kiedy możesz sb pozwolić na więcej. A jak Twoja rana? Lepiej? W domku psikaj octeaniseptem. Jak będziesz miała problem z gojeniem, to dam Ci nazwę maści, która pomoże. Znajoma mojego męża jej używała, bo coś tam się mazało, lekarka jej przepisała. Ja nie potrzebowałam, bo wszystko się pięknie zagoiło. Fajnie,.że jutro do domku, od razu poczujesz się lepiej. Poproś może lekarza, żeby Ci przepisał coś przeciwzapalnego i przeciwgorączkowego. Mnie przepisali Diclac 50, 50mg. Brałam najpierw 3razy , co 8 godzin, a później 2razy co 12 godzin. Oprócz tego nic przeciwbólowego nie brałam. Bardzo mi pomógł ten lek. Z reguły leków nie biorę, może raz na trzy miesiące jakiś przeciwbólowy i to wszystko. 

Aneczko mój pierwszy czopek wyleciał prawie w całości, nie kazali brać drugiego tylko poczekać, coś tam wyszło na drugie danie w końcu, ale łatwo nie było o nie!Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości