Co do gazów, to nie wiem czy na Twoją dolegliwość pomogą, ale mnie bardzo pomogła rurka antykolkowa z tym, że dokuczał mi wtedy dość mocny ból brzucha, więc może to coś innego

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

....espumisan powinien pomóc, ale nie tak od razu, miałam tez problemy swego czasu...usg jamy brzusznej juz miałam tyle razy, ze chyba nie zlicze (nastepne przede mna) nigdy mi nikt nie mówił ze mam jakoś się przygotować, ale zawsze jestem nadczo profilaktycznie, na pewno nie trzeba pic przed badaniem...faktycznie moze być problem z obrazem gdy sa gazy....ja mam wszystkie badania na onkologii, wiec onkolog wystawia skierowania, ale ostatnio miałam skierowanie na usg ginekologiczne i przy okazji zrobiono mi usg jamy brzusznej..nadgorliwi też się zdarzaja
. A z tym chirurgiem to jakaś kpina, chociaż powinien przyjąc Cie od ręki....Wiesz MałaMi najlepiej byłoby wezwac karetkę ze masz bóle brzucha, zabraliby Cię, przebadali od góry do dołu i nie musiałabyś biegać po lekarzach i prosić się o badania...a jesteś po operacji przecież....ja nie żartuję! to jest najlepsze rozwiązanie! do pijanych karetki jeżdżą, a naprawdę chorzy muszą tłuc się w kolejkach i prosić o przyjęcie do lekarza...kpina
Sciskam i przytulam 

Dostałam się dzisiaj do lekarki POZ. Pooglądała brzuch i powiedziała, że jej to wygląda tylko na wzdęcia. Gdyby to były zrostu to bolałby mnie brzuch. Obdarzyła mnie za to skierowaniem na USG brzucha
A w ramach bonusu dała skierowanie na badania krwi pod kątem wątroby. I wypisała leki
Szokingu doznałam od tego zbytku łaski

. Niech ich będzie jak najwięcej. Buziaczki 
bardzo się cieszę
faktycznie z tym szpitalem toby była tragedia
a myślała, ze dobrze wymyśliłam...trzymaj się kochana i czekamy na dalsze wieści 

Powrót do Możliwe problemy po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości