Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

dobrze, że chociaż wiesz co to. Na pewno musisz ograniczyć namnażanie bakterii, bo one nie dadzą się zagoić. Może jakiś antybiotyk powinnaś brać wspomagająco. Takie coś znalazłam, chociaż pewnie przekopałaś informacje o tym https://www.hellozdrowie.pl/ziarnina-le ... ninowanie/

Nie załamuj się. Czytałam o tej ziarninie, nie jest to nic przyjemnego, ale do wyleczenia, musisz stosować leki, ale to wiesz i będzie dobrze. Myślę, że współżycie odpada, Trzymaj się Kochana, będzie dobrze.

.Przytulasy

. Dojdziesz do niej, tylko z małym poślizgiem
. A tymczasem rób co możliwe, aby temu wszystkiemu zaradzić. Może jakaś dodatkowa konsultacja
. Trzymaj się mocno

niech zadziała 
Wyzdrowiejesz. Leki Ci pomogą, tylko trzeba trochę poczekać. Wiem, że po tylu przejściach cierpliwość Ci siada. Kochana
jesteśmy silne i wszystko przetrwamy. Ja męczyłam się z krwotocznymi miesiączkami 6 lat co 24 dni. Do tygodnia po takiej @ chodziłam jak zombi i pracowałam...Zakładałam podpaskę maxi, tampon maxi i pół paczki waty, co 2 godz. zmiana..... A w domu oglądałam wszystko, co leciało w TV, żeby nie myśleć i żeby czas szybciej płynął. I dałam radę, choć w tej chwili to dla Ciebie marna pociecha. Niewiele możemy Ci pomóc, ale jesteśmy z Tobą i borykamy się z różnymi problemami kobiecymi...

Anitko. Wypowiedz zdecydowaną wojnę tej ziarninie. Będziemy na niej z Tobą 
Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości