.
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
.No ale cóż zrobić ,co nas nie zabije i tak dalej
.Trzeba zmierzyć się z nową sytuacją.Trochę mi cięźko,pracowałam cały czas i nigdy nie chorowałam to teraz trudno mi się przestawić na nic nie robienie
Pracę mam fizyczną i nie bardzo wiem kiedy się do niej wybrać czy za 3 miesiące czy dopiero za pół roku.
Przyjemnego powrotu do pracy oczywiście dla pracujących.A dla leniuszków miłego leniuchowania. 
Danka:) Leniuchuj, póki masz okazję. Do emerytury jeszcze trochę.
Masz pracę fizyczną, to się nie spiesz, to Twoje zdrowie i tylko Ty poniesiesz ewentualne konsekwencje. Zadbaj o siebie. 

jesteś w okresie rekonwalescencji po bardzo poważnej operacji. Nawet nie minęły 2 m-ce od operacji, daj sobie czas aby dojść chociaż do odpowiedniej formy, bo do całkowitej to nie będzie tak łatwo i szybciutko. Pójdziesz okaże się że nie dasz rady i co od nowa weźmiesz zwolnienie?
Miałaś większy zakres operacji i jeszcze brachy, należy Ci się zwolnienie. Jestem 17 dni przed Tobą i nie ma rewelacji. Owszem dużo chodzę, wykonuję prace domowe bez dźwigania itp. Ale nie czuję się jeszcze w pełni sprawna. Wracam do pracy 5 sierpnia, ale nie będę dźwigać. Powiem szczerze, to przydałby się jeszcze miesiąc, ale cóż...życie. Myśl o sobie, bo nikt o Tobie nie pomyśli, oprócz najbliższych. 

Spróbuje w czwartek podejść do rodzinnego.Zobaczę co powie,do gina chodziłam prywatnie bo inaczej się nie dało.Na szpitalu w przychodni to takie są terminy źe szkoda gadać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość