Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

i dobrze, że bierzesz się za to szybko
czego Ci z całego serca życzę 🙏 
Jesteśmy z Tobą

i wraz z innymi Syrenkami czekam na wiadomości od Ciebie i trzymam kciuki za pomyślne wyniki 
U mnie właściwie nic nowego. Zapisałam się w CO, ale - uwaga - najbliższy termin, nawet z DILO, 26 września! Bo niby wszyscy mają DILO i wcześniej nie da rady. No nic, to czekamy. Mam jeszcze 2 sierpnia wizytę u mnie w szpitalu, gdzie mi być może zrobią biopsję cienkoigłową. Sama sobie jeszcze posprawdzam prywatnie markery i to chyba wszystko, co mogę zrobić. Beznadzieja jakaś...
Jestem ponownie w doskonałej menopauzalnej formie
Dwóch onkologow nie widziało nic złego w htz, więc już sama nie wiem... Ale ja mam bardziej obciążenia genetyczne, jestem skazana na raka. Nie myślałam jednak, że tak szybko się w piersiach pojawi.
Uściski
Kaliope:) Ten wzrost zależy od typu guzka. Nie ma co, trzeba czekać. Przytulam. 

Przemyśl jeszcze raz proszę, czy jednak może zrezygnować z tego... Ja też zawsze słyszałam opinie, że w naszych przypadkach hormonozależnych nie wolno stosować HTZ , z uwagi właśnie na piersi. Ale swoje zdanie od razu wyraziłem, jak tylko napisałaś, że lekarza uruchomił Tobie kurację hormonalną. A w dodatku masz te obciążenie genetyczne...
Spróbuj przyspieszyć biopsję... 2 miesiące to długo. Przytulam Cię

a to na szczęście 
Doskonale Cię rozumiem, też dopadła mnie menopauza z tymi wszystkimi objawami, co u Ciebie. Teraz, kiedy zaczęłam brać hormony jest dużo lepiej i chce mi się żyć. Co będzie, to będzie. Komfort życia jest ważny. Skoro lekarz Ci przepisał, to wie co robi. Przy niektórych nowotworach można stosować htz. Przytulam Cię mocno i odezwij się po usg

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości