Aneczka ma racje nie każde podwyższenie markieru to nowotwór CEA to antygen rakowo płodowy
też miałam podwyższone oba markiery C125 ,i CEA ale to był tylko stan zapalny wątroby
trzymam kciuki by u Ciebie też było podobnie

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Aneczka ma racje nie każde podwyższenie markieru to nowotwór 

Jestem z Tobą. Musisz zawalczyć i przyspieszyć badania, bo siądzie Ci psychika.

Wydaje mi się, że moja p. doktor panikuje trochę i tak naprawdę nic mi nie jest. Moja siostra miała raka piersi i to zawsze podkręca lekarzy. Marysiu I Stynko, pocieszyłyscie mnie z tymi markerami, może to tylko jakiś stan zapalny? Jutro biegnę do szpitala załatwiać DILO. Moja lekarka powiedziała, że ona nie może jej wystawić. Nie wiem, może taka polityka szpitala? Kazała mi iśc do sekretariatu. Wątpię, czy coś zdziałam, bo nawet nie mam jescze nawet USG. I w ogóle nie chce mi się tego wszystkiego załatwiać... 
Dzięki ogromne za wsparcie, jesteście najelepsze
Ok, mam kartę DILO. Poszło nawet gładko. Teraz muszę dzwonić i umawiać się na wizytę w CO. Będę jak Scarlet Ohara i pomyślę o tym jutro
Nie mam już siły na dzwonienie...
nie denerwuj się na zapas

jutro już nie! Jutro telefon w dłoń i po gabinetach dzwon! ![On the phone :)]](./images/smilies/100.gif)

Jutro też jest dzień! Gdyby coś nie ten tego... to wiadomość
do Syrenkowa
Pomożemy 
Kaliope Kochana, myślimy o Tobie:)Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość