Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

.Wczorajsza wizyta u gina trwała 1,5h i nie wiadom0, co ze mną zrobić (choć lekarz cudowny i bardzo stara się pomóc) . Jajniki szaleją i nie wiadomo dlaczego. Coś się pokręciło maksymalnie z moimi hormonami. Na 3 msc antykoncepcja, żeby zahamować szaleństwo jajników. mam zbadać poziom niektórych hormonów przed tabletkami i po ich wybraniu. za 3 miesiące kolejne usg. Tabletki mogą pomóc, ale przy moich torbielach w piersiach nie są najszczęśliwszym wyjściem a przynajmniej nie na długo. W połowie stycznia wizyta u endokrynologa. Czasami myślę, że lepiej może byłoby żyć w nieświadomości, bo ostatnio chodzę od lekarza do lekarza (nie wspominając, że wszystko prywatnie) i mam serdecznie dość. Piszę tutaj w swoim pokoiku, bo nie chcę zakłócać świątecznego nastroju w zakątku. Dzisiaj druga porcja mezoterapii, a co tam jak się rozsypuję, to chociaż w trumnie będę gładka, jak pupa niemowlaka - tak przewrotnie
Moje na wierzchu, chociaż tyle 

, to taki wisielczy humor na poprawę nastroju. Czytam twoje wątki i mocno trzymam kciukasy.

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

i przepraszam za długie milczenie 

Pozwole sobie zadac jeszcze jedno pytanie czy w zwiazku z usunieciem macicy na tle atypii masz jakies cykliczne wizyty onkologiczne moze jakies dodatkowe badania poza kontrola jajnikow? Czy bylo jakies dodatkowe leczenie?
Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość