Pozdrawiam serdecznie i jutro będę trzymała kciuki. Dasz radę, głowa do góry, będziemy z Tobą

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Jesteśmy z Tobą

wiem przez co przechodzisz. Też się bałam . To naprawdę nie jest straszne. Przeczytaj moje wpisy. Miałam operacje 24.05.20.19 roku. Chwilkę przed Tobą. Wiem, że walczyłaś, ale czasem trzeba zaufać lekarzom. Jak masz pytania, to pytaj. Trzymam kciuki!

To czekamy Domi z Tobą pełne nadziei

Sorki, jakaś wyżej oczasta emitka się mnie kliknęła:)
Jest szansa na lepsze wyjście z sytuacji, a z drugiej strony ta niepewnosc, będzie zabieg czy nie, krwawienie to było czy nie. To czekanie jest okropne. Zawsze już chcemy mieć to za sobą, a tu każą czekać. Żeby wszystko poszło po Twojej myśli. Te nasze miesiączki... Jedni operują w trakcie, inni nie... Rozumiem, ze szyjka powinna być operowana, kiedy miesiaczki nie ma. Zobaczymy Domi. I tak nic nie poradzisz. Trzeba być cierpliwym i zdać się na los. Jeśli będzie Ci dane, zoperują Cie, jeśli nie, to bedziesz musiała poczekać. Jestem z Tobą:)Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości