Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
. Niestety, nie umiem Ci doradzić. Nie miałam takich doświadczeń po operacji. Ale jak ból jest silny i nawracający, to pewnie trzeba to sprawdzić.

nie dźwigać, bywa, że i do pół roku.

To dobra wiadomość Iwo:) Przyczyn mogło być wiele, gazy, jelita, które się układały, rana w środku, czas miesiączki... Ważne, że jest lepiej:) Na pewno dojdziesz do formy, a jak Cię cos zaniepokoi, to nie czekaj na planowaną wizyte, tylko idź gdzieś szybciej. Oby nie było potrzeby. Przytulaski:)

jak się czujesz
uważaj na siebie, i najważniejsze nie dźwigaj

Jestem 5 dni po operacji i też odczuwam ból po lewej stronie na dole brzucha, czasem większy, czasem mniejszy, pomagam sobie tabletkami przeciwbólowymi. Przed operacją też odczuwałam ból i ucisk w tym miejscu.. Może tam są jakieś szwy... Zastanawiam się. Ale przecież musi coś boleć, to była przecież poważna operacja. Staram się czymś zajmować, żeby nie myśleć, choć wybór nie jest duży. Mam nadzieję, że u Ciebie poprawiło się na dobre. Życzę zdrówka. A co z meno?

To wspaniale, ze wydobrzałaś Anulek:)Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości