Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
O Anitka
Rzeczywiście, Ty bedziesz miała wtedy półrocznicę!
ciekawe jak bede sie czuc.. 
ale nie martw się
z nami się spakujesz do szpitala
z nami pojedziesz na blok operacyjny
będziemy Ci współtowarzyszyć przy radosnym wydawaniu bąków
żeby jelita nie bolały, z nami wrócisz po operacji do domku
będziemy Ci doradzać w kwestii lekkostrawnej diety, pielęgnacji rany pooperacyjnej i ogólnego samopoczucia. Wyprowadzimy Cię na pierwszy spacer po operacji
I razem z Tobą będziemy czekać na dobre wyniki HP

Tak Oliczku, zrobiłam to z komputera, bo w telefonie nie było takiej opcji, dziękuję za instruktaż. 
Szklaneczko , Stynko:) Prxytulam się do Was i dziękuję z calego serca:) Postaram sie za bardzo nie marudzić
Chcę to mieć jak najszybciej za sobą i uwolnić się od tzw. kobiecości. Bo ona tak naprawdę jest w nas samych, w naszych serduchach, głowie i mentalności. Tamto, co mi wyrzucą i co u Was powyrzucali to tylko chore już teraz narządy. 
nie będę się rozpisywać bo resztę napisały dziewczyny 
już blisko, coraz bliżej.... przytulasy dla Ciebie i serdeczności

Moje Wy Kochane:) Tak sobie dzisiaj szłam na rehabilitację łokci, a mam kawałeczek, chodzę, żeby się ruszać. A jak ide, to myślę, jak leżę na rehabilitacyjnej kozetce, też myślę. I tak sobie pomyślałam, ze jak to bedzie fajnie , kiedy będę mogła się położyć, a nic nie zaboli. Że będę szła, a nie będą boleć nogi i biodra i kolana... Z taką nadzieją się będę operować. Oby mnie tylko nie dopadly jakieś przeciągające się bóle pooperacyjne. Wiem, że to potrwa. Ciagle myślę o Anitce, ktorej nadal ból doskwiera i o tych Dziewczynach, którym Hp nie wyszło dobre już po zabiegu i które się tego nie spodziewały. Dlatego niczego nie można być pewnym. Pewne jest, że wszystkie musimy wyzdrowieć i wszystko jest po to, żeby to życie po i proces zdrowienia ułożyło się jak najpomyslniej. Trochę mi sie pofilozofowało:) Przytulasy dla wszystkich przed, w takcie i po:)

WOW! Dzięki. To chyba przez moje gadulstwo, ha ha. I filizofowanie:)
I nie są to wyjścia ani do lekarza,

piękne mysli 
Tego Wam i sobie życzę 
Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości