ale Ty jesteś walczakiem !!
(rodzaj żeński to może walkirią?
). Nabieraj sił, Kochana
. Zdrówka 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
ale Ty jesteś walczakiem !!
(rodzaj żeński to może walkirią?
).
. Zdrówka 
Wzajemności
a może Walczakowa 
Też mi wszystko w upale spływa z głowy... łącznie z okularami 

Stynko, a nie probowałaś bawełnianych turbanów, moim zdaniem są tak ładne, ze nie trzeba pod spodem peruki. Ewentualnie cieniutka czapeczka bawełniana, nawet taka jak dzieciom się kupuje, przewiewna i na to czapka z daszkiem. Moja przyjaciółka też mi mówiła o tym gorącu w peruce. Po co się męczyć, dla innych? Twoi wiedzą, a co inni, niech pilnują wlasnych nosow. Ważne żebyś Ty czuła się dobrze. Zaraz Ci podlinkuję fajny sklepik ze sprawdzonymi jakościowo chusteczkami, czapeczkami i turbanami. Niedrogie i naprawdę dobre . Może nawet u nich kupowałaś coś. Serdecznosci Stynko.
Buziaki Stynko:)

Poważnie Stynko, może się przydarzyć zabawna historia
Moja przyjaciółka wsiadła do busa, tam było bardzo ciepło, wszyscy zdjeli czapki, a ona niemal nie zdjęła peruki, też jej było gorąco, a w ostatniej chwili przypomniała sobie że ma perukę na głowie, nie czapkę. Ona kupowała na tej stronce, ja też jej zamówiłam czapeczkę i chusteczkę. Delikatna bawełenka, ładnie przylega do głowy. Na zdjęciach chusteczki wyglądają na większe. Manekin ma chyba maleńką główkę. W rzeczywistości te końce chustki są krótsze na prawdziwej głowie. Czapeczka ładnie prezentuje się na głowie, typowa smerfetka. Turbanu nie widziałam na żywo. Ale już widzę Cię Stynko w kolorowym turbanie, zajefajnych okularach p/słonecznych i dużych kolczykach w uszach... Wymiatałabyś💪😎:) Kolory są piekne, naprawdę 

Stynko:) Obyś pozytywnie wszystko załatwiła 
żeby ułożyło się po Twojej myśli

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości