Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Życzę Ci zdrowia z całego serca. Teraz już musisz się badać zgodnie z harmonogramem. Ważne, że psychicznie też już jest dobrze u Ciebie. Myślałam, że ja jestem dziwolągiem, bo dziewczyny tutaj krwawią, że nie powiem chlustają, a ja nic... Tylko boli, ciągnie,... Jest coraz gorzej. Ale jestem na dobrej drodze szybkiego umówienia się i konsultacji u dobrego mam nadzieję lekarza. Opisałam mu w mailu mój przypadek, a on o dziwo odczytał i odpisał. Jutro się rejestruję, bo dzisiaj się spóźniłam. Chciałabym przejść przez to jak najszybciej, a nie czekać 4 mce, a potem jeszcze na wynik. Dzięki Kochana:)
Udało mi się zarejestrować do gina, na środę za tydzień. Oczywiście prywatnie. Nie chciałam ściemniać, że nigdzie nie byłam. Wczoraj w nocy tak cierpiałam fizycznie i nie mogłam zasnąć i jeszcze ta śmierć Teścia... Napisałam do tego gina maila, bo był podany adres. Myślę, a napiszę, najwyżej nie odczyta. I przedstawiłam mu moją historię, całą, w lekkim skrócie. Całą prawdę, że już gdzieś byłam i co mi dolega i że cierpię... To było w nocy. Mail desperatki. Rano po ósmej sprawdzam pocztę i oczy mi się zrobiły wielkie, jak talerze... Doktor odpisał...! Wow! Szok. Kazał się umówić na środę. Może on popchnie sprawę. Naprawdę, przepraszam za słowa... TAK MNIE NAPIEPRZA OD PASA W DÓŁ... że masakra. Taki ból kregosłupowy, a także krzyżowy i brzuch babski... Ten babski to tak muli, nie jest ostry, ale czuję go... Mam nadzieje, że to tylko mięśniak i tylko torbiel... I tylko grube endometrium, a nie jakiś obcy... Ech. Przepraszam za marudzenie. Wy to się naczytacie. Powiem lekarzowi, że nie wyjdę od niego, jeśli mi czegoś szybko nie zaproponuje. I już.
. Jak Ty to forum ogarniasz , to ja nie wiem. Jesteś niczym Superman, przemieszczasz się po wątkach z prędkością światła. Fajnie, że tu jesteś. Dla dobra nas wszystkich. Tylko przy okazji dbaj o siebie. 
. Chociaż to trochę ryzykowne bez polecenia.

oj tam oj tam to proste przebywanie z Wami daje mi dużą przyjemność Kochane! 
Tak bym chciala, żeby to wszystko się jak najszybciej potoczyło,, zobaczymy, co ten gin powie.
ciekawe, czy jego podejście i planowane leczenie pokryje się z owym lekarzem, który kazał tak sobie czekać 4 m,-ce bez działania przy Twoich dolegliwościach?
Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości