i tego życzę wszystkim Syrenkom 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Ja też! Wszystkiego dobrego,wiary w powodzenie zabiegu!
hejka! 😁Wiem,że czasem będę tu zaglądać,bo ciagnie mnie do Was,co jest naturalnie zrozumiałe.
a jeśli nie to trzeba się spotkać z doktorkiem
i zdrówka Ci życzę 
Witajcie! Jestem po wizycie u innego niz operator gina.Przeszłam dokładne badania.Wszystko ok.Bardzo się cieszę.
Fajnie, że wpadłaś i opowiedziałaś nam o swoim samopoczuciu po roku od operacji. Ja jestem dokładnie 2 miesiące po i takie informacje dodają mi skrzydeł, że będzie dobrze, a może lepiej, jak przed zabiegiem. U nas w Syrenkowie jest dużo informacji o okresie okołooperacyjnym, a niewiele o miesiącach i latach po. Jeszcze raz Ci dziękuję, że podzieliłaś się z nami tymi dobrymi wiadomościami. Życzę Ci, żeby już tak zostało. Dużo, dużo zdrówka

za takie informacje, bardzo mi pomogłaś psychiczne 

Hej! Dziewczyny musialam Wam napisac.To potrzeba serca i obowiązek,powinność.Tyle dobrych rzeczy mnie tu spotkało,bo tylko ten co przeżył zrozumie drugiego.Mąż choć najlepszy macicy nie ma,więc nie pogadamy.Zresztą my mamy inną sferę uczuciowa.Postaram się częściej zajrzeć do Was kochane,ale obowiązków mam furę.Oczywiście pamietajcie,oszczedzamy się po opetacji.Do dziś robię wolniej,i segreguje co pilne a co może poczekać! 😁😁Sciskam Was!
Tak jest Jolu, prawda to, co piszesz. Trzeba wrócić do życia i pamiętać o Syrenkowie:)

a jeszcze lepiej usłyszeć, że masz się dobrze

Witam Was Syrenki! Pisalam 3 października do Was z prośbą o interpretacje wyniku z hormonu Estriadiol,u mnie wyszedł 331,a norma 221.Wynik robilam na moją prośbę,bo operacji jestem podenerwowana non stop.Przeczyralam,że podwyższony estriadiol jest odpowiedzialny za emocje. Tu by się zgadzało,ale dlaczego tak wysoki? Prawidłowo przy miesiaczkujacych kobietach wykonuje się go na początku cyklu,ale ja po operacji nie miesiaczkuje już,a wizyta u gina jeszcze trochę przede mną.Ktoś coś?😁😁😁
I tak nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale może znajdzie się Dziewczyna znająca odpowiedź 
Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości