no i oczywiście znowu mnie rozpiera energia
. 2 października mam wizytę kontrolną, a jutro chyba podjadę po histpat, które musi być dobre i będę mogła w pełni dochodzić do siebie 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
no i oczywiście znowu mnie rozpiera energia
. 2 października mam wizytę kontrolną, a jutro chyba podjadę po histpat, które musi być dobre i będę mogła w pełni dochodzić do siebie 
za dobry wynik.

Niby nic nie leci, a za chwile leci. Bol w podbrzuszu nie mija. Wczoraj bylam do kontroli , doktorka wyslala mnie na pogotowie. Mialam fantastyczne badanie łychą, na sam widok zaczelam panikowac, serce walilo jak szalone...bolalo jak cholera! Az sie na koniec poplakalam bo juz nie mam sily
Wiec w srodku mam obrzęk i dermatosis ...chyba dobrze to zapamietalam.Jak na 3 tyg nie powinno tak być jednoznacznie. Bakterii w tej chwili nie ma,. Mam skierowanie na poniedzialek na Chirurgię na konsultacje, dali mi szanse jeszcze te pare dni zaczac sie goic poprawnie.
Znowu robie krok wstecz, oszczedzam sie jak moge, serio nie chce juz żadnych zabiegow i lekarzy...

pa 
Musiala biedna 1szy rok na Uniwersytecie .Mam przy sobie młodszą, tez sie uczy glownie jej nie ma w domu i zostalam sama z ojcem ktory potrzebuje ciaglej uwagi i nadzoru. Mam fantastycznych przyjaciol, ale nie moge wiecznie kogos o cos prosic, ja nie umiem nawet
Tak to jest ,kiedy fundament calej rodziny sie zachwieje, wszystko wtedy staje w miejscu
Chuśtawki nastroju to też normalne? Czy to tylko ja tak mam?

i naucz się prosić choć na początku jest ciężko się przestawić.
Może ja tam coś sobie uszkodziłam, powiedzcie kochane, miala tak ktoras?
. A jak jest w kwestii bólu? Bo mnie już nic nie boli.
. 11 pazdziernika mam kontrole, znow sie boje bo nie wyobrazam sobie tego badania, jeszcze wczesniej musze usg zrobic przed wizytą, kurcze a ja wkladając tą globulke czuję jakies nici
. Kobielki, ktora z Was miala operację przez pochwę? Oliczku, a czy nie mozna by bylo pokatalogowac nas ze wzgledu na sposob operacji?

Powrót do Najczęstsze dolegliwości po usunięciu macicy i jak sobie z nimi radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości