Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Ja osobiście wolałabym informacje jak się czujesz a tez jestem pewna, że będą optymistyczne. Szpital cieszy się dobra opinia wśród pacjentek, ordynator, cóż specyficzny i budzący wiele emocji ale zna się na rzeczy. Ja jestem spokojna i wiem, że jesteś w dobrych rękach i pozostałe Syrenki tez zapewniam. Maria nie mogła lepiej trafić. Teraz już tylko operacja i będzie....trudno, ciężko ale wszystko się dobrze skończy.
. Powodzenia na drodze do wyzdrowienia
. Trzymaj się dzielnie kochana
.
dziękuję Ci z całego serca....miłego wieczorku życzę 
teraz odpoczywaj, nabieraj sił, zrób sobie płynną dietę żebyś nie miała zaległości w jelitach (później będzie Ci łatwiej), idź do fryzjera czy kosmetyczki,obejrzyj jakąś ulubiona komedię i nie pozwól nikomu snuć czarnych opowieści. Trzymamy mocno kciuki. 

a co to znaczy ta płynna dieta ? mozesz mi napisac cos wiecej bo ja nic nie qwiem nigdy nie byłąm w szpitalu ani na zadnej operacjji no tyle co rodziłam dzieci 
Musisz nam koniecznie pokazać swoje włosy, muszą być piękne. Włosy to moja zmora, nigdy nie byłam ze swoich zadowolona. Może w ogóle nie dostaniesz chemii jak nie będzie takiej potrzeby, a może taką chemię, że włosy nie wyjdą. Nie martw się na zapas.

troche poczytam w necie a tak wogole to lubie zadkie jedzenie
nie ma jak posłąc fotki 

jak bedziesz mogla to mi napisz cos wicej ...kiedy sie wstaje czy lekarzowi zreba sie odwdzieczyc? mozesz na priv ....ja sie martwie bo mam duzo zylakow i co to bedzie czy przezyje narkoze ..jak dadza duza dawke bo ja duza babka
ile lezalas w szpitalu ..pozdrawiam serdecznie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości