i dobrzy ludzie i opieka medyczna, niech wszystko działa dla Twojego zdrowia i Twojego dobra, czego Ci życzę z całego serca
Będzie dobrze

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
i dobrzy ludzie i opieka medyczna, niech wszystko działa dla Twojego zdrowia i Twojego dobra, czego Ci życzę z całego serca

jeżeli możesz to daj znać jak się czujesz, pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i pełni sił

justabiusta mamy lipiec na pewno już nabierasz sił w domku i cieszysz się że dałaś radę. Czekamy na wiadomości. Szybkiego powrotu do "normalności" . Wpadaj tu czasem, całuski 😘😘

Fantastyczne wiadomości zawsze cieszą najbardziej
Ja jestem już ponad 5miesiecy od operacji i wyrzucenia natrętów(miałam parę takich olbrzymów) wracam do siebie i sądzę, że podjęłam słuszną decyzję. Zdrowiej szybciutko, pozdrawiam Cię serdecznie 

co do sanatorium, to najlepiej poproś swojego lekarza rodzinnego żeby wypisał Ci wniosek. Musisz mieć wypis ze szpitala, aktualne wyniki badań i wynik badania histopatologicznego. Mi mój lekarz bez problemu wypisał wniosek i po miesiącu dostałam pozytywną odpowiedź z NFZ
teraz, czekam na termin wyjazdu
co do drugiego pytania, to radzę poczekać do wizyty u lekarza i jego spytać. Pozdrawiam serdecznie 

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości