witam jestem tu nowa 19 stycznia mialam laporoskopowo usunieta macice wraz z jajowodami czuje sie srednio boli mi miejsce. Gdzie byl założony dren ile czasu mam jeszcze stosoeac diete lekko strawna w szpitalu mi nic nie powiedzieli dziekuje za rady😃
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
witam jestem tu nowa 19 stycznia mialam laporoskopowo usunieta macice wraz z jajowodami czuje sie srednio boli mi miejsce. Gdzie byl założony dren ile czasu mam jeszcze stosoeac diete lekko strawna w szpitalu mi nic nie powiedzieli dziekuje za rady😃
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

Witam mam pytanie juz minelo ponad 2 tygodnie od mojej operacji usunięcia macicy i jajowodow nic nie podnosze i nie dzwigam a od 2 dni zawse w nocy boli mnie dół brzucha a rano jest juz ok co to moze byc
mam pytanie nie wytlumaczono mi i tez tego nie rozumiem zostawiono mi lewy jajnik w pewnej czesci bo pobrali troche do badan czy jak nie mam macicy ani jajowodow nadal mam jajeczkowanie i jak to jajeczko potem zostaje wydalone nie rozumiem tego i na czym trzyma sie jajnik jak nie mam jajowodu
dziekuje za odpowiedzi
Bylam dzisiaj u aginekolog swojej bo boli mnie brzuch jest ok niby czasu potrzeba zeby nie bolal a co do jajnika to trzyma sie na wiezadlach tak mi wytlumaczylaPowrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości