przez gosiula74 » 11 lip 2017, o 08:28
marzenja - dzieki. Sama nie wiem ,co bym jeszcze chciała. Narazie jestem na etapie pakowania . tzn ,w domu selekcja negatywna- odrzuciłam to czego na pewno nie biorę ,a reszta? Jak znam zycie , to okaze sie ,ze nie mam tego co potzrebne. W zwiazku z tym ,ze jade samochodem -postanowiłam wziac rower. Niestety pani na recepcji powiedziała mi ,ze nie maja żadnego pomieszczenia ,w którym mogłabym go przechować. Pozostaje wiec tylko trzymanie w pokoju ,a to moze nie odpowiadać współlokatorkom. ale z drugiej storny jak juz go wezmę to na miejscu jakoś bede musiała sobie poradzic z ulokowaniem go.
Zastanawiam sie jakie zabiegi będę miała ,bo cały czas ( mimo ,ze mineło prawie pół roku od operacji) mam problem ,bo w czasie seksu mocno krwawię . Niby wszystko jest zagojone ,ale....
Moze masz jakas podpowiedż , uwagę , moze cos trzeba wziac ze sobą z domu? Czuje sie jakbym jechała na kolonie , i to po raz pierwszy.
Jak wygląda sprawa wi-fi budynku?
Czy zabiegi sa przez cały dzien, czy tylko np. do 15-stej?
Jak wyglada sprawa badania ginekologicznego ? jakis konkretny lekarz? I czy oprócz tamponów jakies jeszcze zabiegi związane z naszymi sprawami czy reszta to juz " z przypadku'?