Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

troche dużo) i jakos przez to przeszłysmy. Rozgość się, czytaj po kolei wątki a odpowiedzi same przyjdą. A jak nie przyjdą to pytaj

Zawsze warto walczyć, a masz dla kogo 

Ja również witam Cię cieplutko w Syrenkowie.Poniewaz tak ,,jak ty czekam na operację więc jesteśmyKrewetki,/chyba nie pomyliłam/.Moja operacja się przeciągnęła w czasie bo okazało się,że muszą być zrobione biopsje jednego guza w macicy,niewiadomego pochodzenia,biopsje plam na śledzionie i rezonans magnetyczny guza nadnercza.A i śledziona i nadnercze wyszło przypadkiem.Dwa razy w tygodniu robią mi jakieś badania.Nastpne 10 i 15 maja.A mieszkam w Norwegii i tu kładą ogromny nacisk na dokładnośc.Po tych wszystkich badaniach szpital dla mnie spowszedniał,więc mam nadzieje że będzie ok.Czytaj posty,wszystkiego się dowiesz,dziewczyny są super.Potrafią tak podnieść na duchu,żę buzia sama się śmieje.Jeżeli mój termin będzie szybciej to opisze ci szczegółowo.Chyba że przyplącze się coś żłego ,ale jestem dobrej myśli /muszę/Ty zżyjesz dla córeczki ja dla 3 cudownych wnuczek.Mąż mnie też wspiera bardzo.Musisz chyba swojemu partnerowi dokładnie wytłumaczyć że to nie są żarty,dotrzeć w jakiś brutalny sposób,żeby zrozumiał..Jesteś jeszcze bardzo młodą kobietą.Ja mojemu mężowi czytałam artykuły z interneru.nie z Syrenkowa.Trzymaj się cieplutko.Wszystko będzie dobrze.

to dawno byśmy zapomniały, że kiedyś miałyśmy operację
to do pogadania wpadaj do nas

koniczynka na szczęście. 
i na szczęście
ja też mam zwyrodnienie kręgosłupa i miałam znieczulenie do kręgosłupa, pozdrawiam 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości