Ja też chyba raczej rodzinny będzie musiał bo do ginekologa chodzę do prywatnego gabinetu a to musi być chyba ktoś kto ma kontrakt z NFZ, tylko sie obawiam że rodzinny będzie strzelał focha 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Ja też chyba raczej rodzinny będzie musiał bo do ginekologa chodzę do prywatnego gabinetu a to musi być chyba ktoś kto ma kontrakt z NFZ, tylko sie obawiam że rodzinny będzie strzelał focha 

Poczytałam trochę wpisów na forum i z tego co piszecie to naprawdę warto
Poza tym tyle lat płacę te wszystkie NFZety i jak na razie prawie z niczego nie korzystałam to aż głupio byłoby nie skorzystać z takiej szansy.

Jadę do Jana Kazimierza 2 czerwca. Czyli minę się z cebulka, która wraca 1 czerwca ...Szkoda .... I bardzo żałuję, że nie dostałam w tym samym terminie co ofelia, bo też jestem z Olsztyna ... Podróż mnie trochę przeraża, bo to ponad 600 km.... Pociągiem z 2 przesiadkami .... No i się zastanawiałam, czy prawie po pół roku operacji mogę podnosić walizkę taką ze 20 kg? A tak poza tym to bardzo się cieszę z tych Dusznik, nigdy wcześniej nie byłam w sanatorium, ale mam nadzieję, że jakoś to ogarnę 

.Wróciłam z Dusznik JAN KAZIMIERZ A było super. Spotkałam się z Romą chociaż do pokoju razem nie trafiliśmy ale pięterko PARKOWA ,VERONA były nasze
Mieszkałyśmy w 4 zwariowane kobietki ,razem chodziłyśmy na górskie wędrówki,razem na balety
Nawiązałyśmy super przyjażnie .BYŁY PIĘKNE 3 TYGODNIE WYPOCZYNKU a pogoda WYMARZONA,niektóre z nas pięknie opalone wróciły.Co do zabiegów to lekarz zleca kiedy była operacja.Ja miałam tampony borowinowe...tak tak moje panie
położna bardzo sympatyczna kobieta która je wykonywała.wszystko dokładnie opowiadała . .Mi bardzo pasowały{przeciwzapalne, nawilżające,a i mąż zadowolony
Basen na miejscu w "A" wkładałyśmy szlafrok i na zabiegi smyk..Cudowne chwile,wspaniałe wspólokatorki,NIGDY nie miałyśmy problemów ze sobą
Polecam każdej Dziewczyny należy się to nam 3 tygodnie bez sprzątania zmywania gotowania
POZDRAWIAM

Powrót do Sanatoria w których były Syrenki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości