Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

. Mam nadzieję,że są dziewczyny,które miały usuniętą macicę przez pochwę i od nich mogę się dowiedzieć co za gulę mam w pochwie.Wczoraj zakładałam sobie globulkę na stojąco i ta gula jest z otworem,bo globulkę zaaplikowałam głęboko.Piszę tak dosadnie,bo jestem w strachu. Następnej operacji chyba nie zniosę,jestem wykończona psychicznie i fizycznie
.Poza tym bolą mnie lędźwie.
Dziękuję za link.Ja Was podczytywałam już wcześniej.Jeszcze raz przeanalizowałam wpisy dziewczyn,które przeszły podobną operację,jak ja i niestety nie znalazłam odpowiedzi na swój problem.Wczoraj wyczułam,że mam obniżoną taką jak gdyby twardą obręcz,dawniej wyczuwałam to wyżej.Boję się,że obniżyła się pochwa.Chyba już na tym punkcie fiksuję,ale tyle się wycierpiałam,że brakuje mi sił.Po nieudanej pierwszej operacji musiałam podjąć decyzję,czy dokończyć poprzednią,czyli amputować szyjkę,czy usunąć macicę.To był dla mnie horror,ale po rozmowie z wieloma lekarzami i kobietami- ginekologami podjęłam decyzję usunięcia macicy z szyjką.Jajniki pozostały.Tak mnie wszyscy zapewniali,że będzie dobrze,a tu problem
.
. Czytałam rozmowę gosiakful z beat.a666 już dosyć dawno i właściwie nie wiem,czy ich problemy zostały rozwiązane i w jaki sposób.U mnie to jeszcze wszystko świeże,po operacji jestem 7 tygodni.Ja do Was zaglądałam już po pierwszej operacji(plastyka pochwy).Gosiakful zmieniła chyba nick.Ciosku dziękuję za link,skorzystam.
.
.Do swojego gina idę za 2 tygodnie.
Wiem, że takie gadanie może nie jest najlepszą pociechą ani pomocą, ale życzę Ci z całego serca, żeby wszystko się wreszcie unormowało 
Cieszę się,że jestem tutaj z Wami.Czasami zwykłe słowo otuchy uspokoi człowieka,dziękuję.Karmagula dotrzymuje towarzystwa i podpowiada co nieco.Brzuch wzdęty,ale pojeść też lubię,a po takiej operacji trzeba się ograniczać.Magonia,ja nie wiem co z moimi jajnikami.Nie robiłam żadnych badań w tym kierunku.Były zdrowe,a jak teraz,to nie wiem.Kiedy można zacząć ćwiczyć brzuszki?Czy to trzeba czekać na pozwolenie od lekarza?

Powrót do Możliwe problemy po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość