Jak pamiętam i Ty trafiłeś do nas zaproszona przez naszą Syrenkę
Mam nadzieję, że się niebawem pojawi
Ty zaś spokojnie szykuj się do świąt, a prezent zapewne dostaniesz kilka dni wcześniej

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Mario no obrazowo żadnych zmian,rtg też w porządku.Lekarz powiedział,ze wszystko dobrze.Martwi mnie jednak skok markera ostatnio miałam 17 teraz 23.Następna kontrola w marcu,trochę mnie ten marker kurczę zastanowił.Wiem,ze normą jest do 35 ale do tej pory nigdy nie miałam powyżej 20.To na tyle wiadomości.Pozdrawiam.
A co do markera to ekspertem nie jestem ale wynik masz według mnie bardzo dobry, ten wynik mówi moim zdaniem że absolutnie wszystko jest w porządku. Nie ma znaczenia czy skacze czy nie skoro jest w normie, marker jest zmienny tak samo jak temperatura ciała, nawet zwykłe zaziębienie może go zmieniać. Ja miałam marker wyższy niż Twój i był tez dobry. Wszystko jest super u Ciebie 
Pepe jak zawsze z dobrym wsparciem.Dziękuję ci bardzo.Teraz zajmę się świętami i spotkaniami.Tyle przeszłam nerwów przed kontrola,że nawet spać nie mogłam.Miałam wsparcie lecz mimo tego nerwy mnie zjadaly.Dziękuję raz jeszcze 

Mario no jak Ty tak piszesz to już chyba nie będę o tym myślała.Kochana dla Ciebie również Zdrowych i Radosnych Swiat i w Nowym Roku tylko dobrych wyników życzę.Buziaki

wszystkim kobietkom i rodzinkom

Olikkk tak Swieta i Sylwester były radosne 

Mario jakie masz kłopoty,kiedy Ty skończyłam radioterapii?
,
ale znam to durne uczucie. Na dokładkę mam zastój limfy a masaży mi nie wolno
nogi jak banie, buty zimowe kupuję plastykowe dla staruszków, bo tylko te dopinam w kostce. Ech......
zastrzyki są aby zapobiec oderwaniu skrzepu i wędrówce do płuc. trzeba będzie rzrzedzacze brać w tabletkach. Mnie na razie wystarcza Akard, biorę jeszcze Galvenox-teraz zamieniony na Novruten forte i Aescin.Mój ojciec jest po zakrzepicy pooperacyjnej i po dwóch zatorach płucnych. Dwa razy z kostuchą się witał.....Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość