Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

wam za odpoweidz dziś dzwoniłam do szpitala juz jest moj wynik moze jutro pojade odebrać .no jem śliwki suszone moze cos pomoże .pozdrawiam milutko i cieplutko 

Witam was byłam odebrać wynik i pisze na nim tylko jajnik prawy endometr za jajnika. Nie rozumie (...........) który mi wydawał wynik mówił uwazaj dziecko bądź ostrożna i pod kontrolą ci mam przez to rozumieć? zmartwilam się bardzo ponieważ. nie mam juz macicy jajnikow przydatkow nie miesiaczkuje a wizytę mam mieć u swojego doktora 19 stycznia kontrolna po operacji .przyjmuje hormony ale nadal miewam uderzenia gorąca poce się a zaparcia mi już lepiej jest .pozdrawiam

No tak musze doktora wypytać Gino ale i też mojego reumatologa ponieważ biorę leki biologiczne teraz jeszcze hormony a już nie wspomnę ze mam hasimoto i tak czytałam ze moja endometrioza mogła być w skutek mojej choroby zzsk autoagresji tak mi doktor endokrynolog powiedziała ze mam przez to hasimoto i czy teraz łykać hormony będę musiała łykać eutyroxPowrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości