Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

rozumiem, że jesteś przerażona, ale nie zamartwiaj się na zapas, nie znam się na wynikach i nie wiem dlaczego Twoja lekarka już teraz kieruje na operację usunięcia macicy
nie da się też przewidzieć wyników jakie będą po operacji
ale prawdą jest, że polipy i mięśniaki lubią odrastać. Postaraj się uspokoić i nie czytaj w internecie, bo to nic nie daje, jak masz wątpliwości, to możesz iść na konsultacje do innego lekarza, pozdrawiam i życzę dobrych decyzji
tak czy inaczej wszystko będzie dobrze

i trzyma kciuki za Ciebie i Jasminę , bo ona jutro też idzie do szpitala na operację

,pytałaś czy wyniki po operacji mogą być gorsze niż te po łyżeczkowaniu ,wyniki po operacji mają określić czy jest to nowotwór ,jaki i jaki jest stopień złośliwości ,ale Ty nie masz się czego obawiać ,wierz mi, abrazja czyli łyżeczkowanie macicy na pewno pokazały by komórki nowotworowe ,cytologia natomiast jest odpowiedzialna za szyjkę macicy ,,też piszesz że jest w porządku ,więc nie rozumiem czego się obawiasz
,nie szukaj w necie informacji na temat choroby ,wiem pomyślisz co mnie to obchodzi ,Madziu u mnie było inaczej wyniki z abrazji przyszły bardzo złe nowotwór złośliwy trzonu macicy ,nie wiedziałam jeszcze wtedy o forum ,więc wyniki wszystkie szukałam w necie ,nie było to mądre po prostu świrowałam myślałam tylko o śmierci tym bardziej że wynik po operacyjny był bardzo zły nisko zróżnicowany i najbardziej złośliwy ,ale dzięki Syrenkom które były w tej samej sytuacji postawiono mnie do pionu
Madziu będzie dobrze ,trzymaj się i pisz jak będziesz miała siłę co u Ciebie ,bo my jesteśmy takie trochę wariatki jak to mówi VIKI bo to nasz kochany doktor HOUSE ,a OLIK to przywódca tej całej bandy
jeszcze trochę
na szczęście Maria 

więc już wiem że będzie dobrze trzymaj się 
Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości