Elciui chwile zwątpienia są jak najbardziej,to naturalne.Najważniejsze to nie dac się zawładnąć tymi chwilami.Co do nazewnictwa osoby w temacie wiedza o co chodzi.Trzymaj się i odzywaj.
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Elciui chwile zwątpienia są jak najbardziej,to naturalne.Najważniejsze to nie dac się zawładnąć tymi chwilami.Co do nazewnictwa osoby w temacie wiedza o co chodzi.Trzymaj się i odzywaj.
,trochę późno ale mało tu zaglądam.Elu ja tez bardzo się bałam.Pierwsza diagnoza gdy miałam histeroskopie operacyjną(przerost błony śluzowej macicy) tam gdzie mieszkam była...okropna. Zgłosiłam się do lekarza ginekologa- onkologa w Zielonej Górze i dalej już było lepiej.Uspokoił mnie,zrobił wszystkie badania,tomografie komputerowa,badania krwi,markery( przy raku trzonu nie występują ale i tak zrobił czy jeszcze innego gościa nie ma)i za 2 tygodnie miałam operacje.Bardzo rozległa,usunięto praktycznie wszystko ,długo dochodziłam do siebie,bardzo mnie wszystko bolało,dostawałam antybiotyki dożylnie podawane jeszcze tydzień po operacji.Tak naprawdę to dopiero jak przyszły wyniki pooperacyjne po 4 tygodniach które nie potwierdziły tej pierwszej diagnozy...(myślałam ze to już koniec ze mną)..to...zaczęłam wracać do życia,odstawiłam bardzo mocne leki przeciw bólowe i uwierzyłam ze będzie dobrze.Wynik był 1A G1.Nie dostałam żadnej zielonej karty,zasugerowano mi abym dalej kontrolowała się w miejscu zamieszkania,no i dobrze.Z jednej strony byłam szczęśliwa ,nie było dalszego leczenia ,z drugiej trochę postawiona pod ścianą. Chodziłam więc do ginekologa tam gdzie mieszkam i kontaktowałam się tez co parę miesięcy prywatnie z lekarzem który mnie operował i któremu bardzo ufam .W lipcu minie 2 lata. Dziękuję Panu Bogu i nadal będę się kontrolować tyle ze już co 6 m-cy .Pozdrawiam Cię Elu ..dbaj o siebie i pilnuj swojego leczenia !

jak się czujesz
czy już wiadomo jak dalej będzie przebiegało leczenie
pozdrawiam i życzę dużo zdrowia i optymizmu

MARIAUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości