Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
,ale wierzę że odezwie się któraś z syrenek co miała podobne problemy ,trzymaj się i bądż dobrej myśli bo w naszej chorobie nie wolno się załamywać i poddawać ściskam mocno Maria

i na szczęście
bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze
pozdrawiam

Dzisiaj widziała się z lekarzami i co nieco mi wyjaśnili. Napiszę o tym czego się dowiedziałam, bo może komuś te informacje będą pomocne.

Agnieszko 752 zrobić badanie nie zaszkodzi,będziesz spokojniejsza.
Martyniak trudna decyzja przed tobą,jaką podejmiesz będzie słuszna.Jesteś młodziutka osoba,może jednak zdecydujesz się zawalczyć.Wyciąć wszystko zawsze można.Decyzja o posiadaniu dziecka ważna i trudna.Co do kontroli jak napisała jedna z dziewczyny czy pójdziesz na operacje oszczędzając,czy ta druga ,kontrole co 3 mc na początku będą.Zycze trafnych wyborow.Trzymaj sie.Jezeli chodzi o badania,jestem tez panikara.Mozna sie Z tym ooswoić.Pozdrawiam.

) witam dwie nasze nowe koleżanki
ale naszą rolą jest sprawić, żebyście przeszły ten trudny dla Was czas jak najspokojniej i szczęśliwie wróciły do zdrowia , czego z całego serca obu Wam życzę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości