Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Będziesz miała operację prawie równo 3 m-ce po mojej. U mnie wszystko dobrze, choć też się bałam - lekarz, który mnie operował, tłumaczył mi przed operacją, że ma na celu moje uzdrowienie. Pozbyłam się mocnej anemii i uciskającej coraz bardziej na inne narządy tkanki, nie mam już obfitych, utrudniających życie miesiączek, na razie widzę same plusy
Czytaj więc ile trzeba, co mądre, doświadczone kobiety piszą, jest tu tyle sympatycznych i służących wiedzą i wsparciem Syrenek, dzięki temu będziesz czuła się raźniej i pewniej. Pozdrawiam serdecznie 

czytaj, a na pewno bardzo dobrze przygotujesz się do operacji
a Ślązaczek jest tutaj dość sporo, na pewno któraś się niedługo odezwie, pozdrawiam i życzę dużo zdrowia 

musisz się czymś zająć ,żeby na razie nie myśleć za dużo o operacji ,ale dasz radę ,z naszą pomocą będzie ci łatwiej przez to przejść . 

i bardzo dobrze

.

Pozdrawiam serdecznie 

a jak nabierzesz sił, napiszesz nam co poszło nie tak

Miałam też wyciek z rany-po operacji kręgosłupa szyjnego ale u mnie zakończyło się operacyjnym czyszczeniem rany. w ciągu pięciu dni dwie narkozy.Może i mnie nie lubiły wtedy szwy?? Na tyle operacji co przeszłam tylko raz miałam taki incydent

Powrót do Możliwe problemy po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości