Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
, co z synem??? 

co prawda w ramach pokuty potem cierpię. Jakby co to pytaj, w tym temacie jestem dobra

Rozumiem, że bardzo się martwisz bo syn jest młody, musi pracować ... Vika jednak dobrze pisze taka operacja pozwala normalnie żyć i funkcjonować. Ja też miałam operację kręgosłupa lędźwiowego (11 lat temu) i znam mnóstwo osób po takich operacjach i żyją normalnie, pracują. Teraz to już nie są skomplikowane i niebezpieczne operacje. Neurochirurdzy robią je "taśmowo" Mam nadzieję, że syn jest pod dobrą opieką w którym jest szpitalu bo to też ważne. mam jeszcze pytanie czy będą mu usuwać kręgi czy dyski międzykręgowe bo to różnica.
MAGONIU syn leżał w Wodzisławiu ,nie chcieli go operować bo lekarz stwierdził że rehabilitacja pomoże i chcieli wypisać go do domu bo krwiak który ma może się wchłaniać parę miesięcy ,jeżeli się nie wchłonie czeka go operacyjne usunięcie ,ale w piątek zaczął tracić czucie w rękach ,wtedy przewieżli go do Piekar ponoć tam specjalizują się w takich operacjach ,pytałaś Magoniu co ma mieć usuwane ,usuwane ma mieć dwa krązki międzykręgowe ,czy to jest jakaś różnica i co jest gorsze usunięcie kręgów czy krążków ? jeszcze raz Wam kochane dziękuję 
Gdyby krąg (kość) byłą np. zmiażdżona to wtedy trzeba by ją usuwać ale tutaj chyba nie ma takiego stanu. Bądź dobrej myśli. Pozdrawiam Marysiu 

Powrót do Nasze wsparcie MODLITEWNE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości