Olikkk mam taka cicha nadzieje 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Olikkk mam taka cicha nadzieje 
Witam syrenki,po jakim czasie po antybiotyku który mi przepisał ginekolog powinnam zrobic badanie moczu?Antybiotyk wzielam w piatek wieczorem,dzisiaj robilam badanie i nadal sa dosc liczne bakterie jak rowniez erytrocyty swieze pojedyncze w polu widzenia,nablonki nieliczne w polu widzenia.Ginekolog mowil ze odczekac 4-5 dni i wykonac badanie.Moze za wczesnie posxlam,jak to u was wygladalo.Nazwa leku ktory mi przepisal to Monural saszetka do rozpuszczenia w wodzie.
Masz już wyniki tomografu?

Marysiu ja mam podobnie z odczuwanie,jeżeli coś mnie zaboli to już myślę o najgorszym.Musimy nauczyć się z tym żyć,pacjenci onko zawsze będą w stresie,poniewaz gra toczy się o wysoką stawkę.Być może to zawsze trochę napisałam naprzód,zresztą nie bede tłumaczyła zapewne wiesz o co mi chodzi. 
Pepe wyniki 3 czerwca, dzisiaj tylko badanie,no dziekuje ze myslakas o.mnie.Kuzynka z tego co piszesz miała bardzo rozległa operacje,skoro usunięto jej węzły i okoloaortalne i pozostałe,chyba przez to ze były obecne komórki nowotworowe w tych węzłach.Masz rację,nie we wszystkich operacjach usuwa się węzły,ale dobrze ze kuzynce je usunięto,mam tylko nadzieję ze poradziła sobie z bólem po tej operacji.Pepe najważniejsze ze kontrole u kuzynki wypadają dobrze i oby tak cały czas było.Kochana jesteś młoda osoba,pilnuj wizyt u ginekologa usg dopochwowe podstawa.Ja miałam cytologia ll i nowotwór jajnika.DOBREGO GINEKOLOGA.Pozdrawiam Pepe.
Pepe jak usłyszałam diagnozę,sama też chciałam skorzystać z psychologa.Ale jakoś nie doszło do tego,chociaż z początku było ze mną kiepsko.
i tego życzę Wam wszystkim i Waszym bliskim 
Marysiu oczywiście ,że rozumiem co masz na myśli.Współczuję rodzinie koleżanki,i jak napisała Olikkk niestety nie wszystkim nam się udaje,mam nadzieję ze nam się uda.Mario żeby rozwiać swoje wątpliwości,zapytaj po prostu lekarza jak to jest z tym badaniem u Ciebie i będziesz wiedziała.Mi dzisiaj głową szwankuje obudziłam się z bólem głowy,dziwne,czyżby po kontraście albo ciśnienie dzisiaj kiepskie,ale żebym miała tylko takie problemy.Do południa przejdzie.Pozdrawiam Marysiu i Olikkk życząc miłego dnia.

Olikkk i Mario głowa bolała mnie do południa,ciśnienie książkowe,bóle głowy mam sporadyczne.Może to faktycznie było od kontrastu,chciałam bol brać na przetrzymanie ,ale około 16,00 się poddała i wzięłam tabl przeciwbólowe,minelo 

Mario dziekuje za zainteresowanie,nie pisałam,poniewaz wszystko będzie wiadomo 9 czerwca tj czwartek.Mam nadzieję ze będę mogła napisać tutaj dobre wiadomości.Pozdrawiam i życzę miłego niedzielnego popołudnia.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości