Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

pozdrawiam
dobrze, że trafiłaś tutaj jeszcze przed operacją. Myślę, że te bóle są związane z macicą mięśniakowatą i mięśniakami, gdyż pewnie jest powiększona i uciska na pęcherz. Ja przed operacją też często chodziłam do toalety
a teraz jest ok. Zrób wszystkie niezbędne badania. Czy już masz wyznaczony termin zabiegu
Pozdrawiam i głowa do góry, wszystko się dobrze ułoży, a niedługo zapomnisz, że miałaś jakieś problemy

Nie stresuj się ,wiem ,że łatwo mi to teraz powiedzieć ,ale u mnie przed operacją im więcej myślałam ,tym byłam bardziej chora .Mój mięśniak w chwili wyznaczania terminu operacji miał 8cmna 8cm ,a za miesiąc podczas operacji 12 na 12 ,odpowiadał 16to tg ciąży .Więc im szybciej się tego pozbędziesz ,tym szybciej wrócisz do zdrowia,czego ci życzę
Będzie dobrze.
Też się bałam operacji, po niej miałam doła, ale z pomocą Syrenek i wsparciem najbliższych można przez to wszystko przejść i zacząć życie od nowa. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Życzę Ci dużo spokoju i optymizmu. Jeżeli coś budzi Twoje obawy pytaj, zawsze pomożemy 

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości