. Myślimy tylko pozytywnie ok ?
. Pozdrawiam cieplutko 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
. Myślimy tylko pozytywnie ok ?
. Pozdrawiam cieplutko 
czekam na wyniki, w tym tygodniu powinny być z tego co zrozumiałam u lekarza, chodzę z telefonem przy tyłku non stop
ostatnio przegapiłam telefon, więc teraz chcę być gotowa. Mam nadzieję, że skończy się na strachu, oczywiście dużo czytam chociaż nie powinnam, ale to silniejsze ode mnie
przeczytałam całe forum, zamiast pracować ciągle tutaj przesiaduję
całuję was dziewczynki

. Zaraz będę się dowiadywać.
i pozdrawiam

serce mi zaraz z piersi wyskoczy 
siadam pokazuje mi wyniki a tam fragmenty szyjki macicy bez cech neoplazji śródnabłonkowej
jest ok i dopiero za pół roku cytologia, wyszłam i zaczęłam skakać z radości myślę, że ludzie uznali mnie za wariatkę, ale co tam
dziękuję wam Dziewczyny, że potraficie tak uspokoić człowieka, że po wynik jechałam uśmiechnięta:) 
ale na szczęście wszystko się wyjaśniło i możesz sobie skakać z radości do woli, choćby ktoś miał się temu dziwić

dosłownie tak to było, ale na pewno będę tutaj zagladała, bo czytanie forum przez ostatnie kilka dni mnie uspokajało, jestem z natury nerwusem i wszystko widzę w czarnych barwach a wchodząc tutaj czułam się mega odprężona
i wy też oczywiście 
i nie koniecznie o chorobie 

ale wiadomo, lepiej na zimne dmuchać 
wiem, że wam się mogę również pożalić, u mnie to jest tak że jedna rzecz jest ok a inna się wali
ostatnio się dowiedziałam, że jestem zdrowa ale zostawił mnie facet i to z takiego powodu ah szkoda gadać bo jak to uslyszałam to zaniosłam się śmiechem...pomimo młodego wieku jestem już po rozwodzie, mąż znalazł sobie pocieszenie kiedy ja chorowałam i zostałam sama ze swoimi skarbami, a teraz znów powtórka
wierzę, że jeszcze dużo przede mna i w końcu powiem, że jestem szczęśliwa w pełni. Przepraszam, że wam tutaj smęce, ale widzę, że kiedy się wygadam jest mi lepiej. Moje przyjaciółki niestety daleko mieszkają, a nie ma to jak winko z babami

..jak sobie poszedł do innej to nie był ciebie wart 
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
a winko z babami jest dobre na wszystko

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość