Postanowiłam zrobić eksperyment: 1/2 plasterka wtorek, cały w piątek.
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Postanowiłam zrobić eksperyment: 1/2 plasterka wtorek, cały w piątek.
Potem nie spływam, ale takie huśtawki temperatury w zimie nie są zbyt miłe

. Teraz jadę na połówkach, a latem na całych.
nie wiem co robić plaster ma działać tydzień więc nie mogę przekleić go wcześniej (?) a było już tak dobrze
. Może jakieś witaminki ? Zmniejszać dawki hormonów można, ale zwiększać chyba raczej nie
. Tydzień to nie jest długi czas, ale jeśli taki stan będzie się utrzymywał to skontaktuj się z lekarzem. Pozdrawiam

dołożyłam do Fem7 oekolp forte 0.5 i czuję się trochę lepiej.
Jak brałam 1/2 plasterka to mi buchało ciągle.Teraz do zabiegu odstawiłam całkowicie i tylko czasami przejdzie fala ciepła.
Jak to wytłumaczyć??? Jak muszę to dobrze a jak chcę to źle???Chyba trzeba iść do innego doktora, najlepiej od głowy 
. Cytologia ze sklepień pobrana. Badanie usg w porządku
. Z uwagi na to, że po operacji zdarzają się przypadki pozostawiania fragmentów tkanek, na których coś może się tworzyć warto zrobić to badanie i upewnić się czy nic tam nie ma. Mammografię miałam robioną ponad 1,5 roku temu więc piersi zostały też sprawdzone i są oki
. Kleję od pewnego czasu pół plasterka, a latem po całym. Jeśli będę odczuwała dokuczliwe objawy meno w każdej chwili mogę wrócić do całego plastra. Po najbezpieczniejszym 5-cio letnim okresie stosowania HTZ wskazane są jednak częstsze badania piersi. Najlepiej jednego roku mammografia, a następnego usg. I tak można w miarę spokojnie stosować HTZ ponoć do ok.10 lat. 

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

stosuję Htz Fem 7 ale nie wiem w dalszym ciągu czy za mało czy za dużo tych hormonów aktualnie dramat nie mam już siły do tego wszystkiego jakoś w ogóle przestaje mi zależeć może się dostosuję i jakoś dożyje do końca / chyba napisałam nie w tym wątku co należy przepraszam

Powrót do Pytania i wątpliwości dotyczące stosowania terapii hormonalnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość