Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Już piszę co u mnie :*

Trochę problemów sprawiają mi zrosty pooperacyjne. Powodują bardzo dziwne bóle podbrzusza, czasem jakieś dolegliwości ze strony układu pokarmowego - raz nawet się przestraszyłam, że znów dopadła mnie niedrożność jelit. Ale przecież nie byłabym sobą gdybym i z tym nie dała sobie rady
Poszperałam nieco w internecie i wyszukałam cudo zwane olejem z czarnuszki egipskiej. Zażywam to cudo po łyżeczce rano i wieczorem i muszę powiedzieć, że moje problemy trawienne się rozwiązały a do tego poprawił wygląd cery, włosów i paznokci. Także polecam
Miewam jeszcze rzadko takie stany, że jak boli mnie brzuch, abo dokuczają jelita to nachodzi mnie myśl, że nie daj Boże coś się dzieje, ale staram się odganiać te myśli, choć ten strach pewnie będzie towarzyszył mi już zawsze. Za miesiąc mija dopiero 2 lata od operacji, muszę czekać jeszcze 3 żeby w końcu usłyszeć, że najgorsze minęło. Choć chyba nawet to nigdy nie daje 100% gwarancji. Życie bez mojego byłego męża Wacka jest po prostu cudowne. Nie wiem jak mogłam wytrzymać z tym starym dziadem u boku aż 10 miesięcy, ale pozbycie się go i zamienienie na młodszy - bardziej męski z krwi i kości model - było czymś najlepszym co mnie w życiu spotkało. Dziewczyny - miłość mnie uskrzydla. Czasami się boję, że jest za dobrze, za idealnie, Że tak już było i wtedy znów coś poszło nie tak... Staram się o tym nie myśleć i żyć intensywnie, pełnią życia. Miesiąc temu pojechałam nad morze - 720 km do Władysławowa! Pierwszy raz od 20 lat. Boże co za uczucie! Pierwsze co zrobiłam to poleciałam jak wariatka na plażę - kurcze ten widok - przecież mogłam go już nigdy nie oglądać. Rozpłakałam się jak debilka
Chwytam każdy dzień i wyciskam jak cytrynkę. Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy się w Poznaniu
Całuję Was moje Kochane Syrenki i ściskam bardzo mocno :*

...
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
i życzę Ci dużo, dużo zdrówka i jeszcze więcej pieknych wzruszeń i radości życia 
ale wierz mi, tutaj jak od siebie coś opowiedziałaś to co innego , łzy mi ciurkiem pociekły

Dobrze też się utwierdzić ,że nie tylko ja muszę nauczyć się żyć z lękiem.Powodzenia

trzymaj tak dalej i zarażaj tym optymizmem i tą ogromną chęcią życia wszystkie syrenki i krewtki i wszystkich ludzi dookoła siebie

Mam nadzieję, że osobiście wyściskam Was i wycałuje w Poznaniu - jak to kochany Olikkk napisała
Ściskam mocno, całuje i jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ :*

Dobrze, że jesteście. Dobrze, że Was mam
Kocham Was :*

o, jesteś
dawno Cię nie było MałaMi dwa lata jak to szybko czas leci. Dużo przeszłaś, ale już wszystko złe zostało za Tobą

ale już czekam na spotkanie w Katowicach
i ściskam
bardzo, bardzo mocno 
Wierzę, że już wszystko będzie ok, ale jeszcze 3 lata niepewności przede mną. Ale wiecie co zrobiłam?? Zapisałam się na kurs prawa jazdy kat. "B"!! Kasa co prawda pożyczona - ale z przykazem, że prawko ma być zrobione przed nowym rokiem. Więc zaczynam za tydzień
Trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny! Olikku Ty na spotkanie w Katowicach klep mi miejsce, bo jestem na nim na 10000000000000%

Powrót do Możliwe problemy po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości