Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
inko ...dziekuje,,, 

dziękuję bardzo ..kochane kobietki za zyczenia 
pozdrawiam Was wszystkie Syrenki z słonecznej Palma de Mallorca
Fiollus dziekuje ...czy spoznione czy nie wazne że są
wielkie dziekiii udanego odpoczymku ..pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka życze 

a to do Kosciólka co dzien jeszcze sobie kupiłam gołebi uwielbiam jak fruwają po podwórku i czekaja kiedy idę z jedzeniem...i tak leci dzień za dniem ..a 3 wrzesnia do kontroli i pewnie beda badania ..płuca mammogfaia cytologia i dalej bedzie koszmar czekanie na wyniki ....pozdrawiam sciskam i zycze dużo zdrówka Tobie Oliczku i wszystkim tu kobietkom ....

życzę Ci wobec tego, aby wszystkie badania jakie Cię czekają w najblizszym czasie potwierdziły, że jesteś zdrowa i możesz spokojnie cieszyć się urokami życia
i życzę dużo, dużo zdrówka

jakie piekne gołąbeczki
tez mam takie białe pawiki 

czasem jestem spokojna ale jak tu żyć normalnie jak ciagle w głowie ta paskuda a po badaniach czekanie na wyniki i dalej w głowie wszystko co najgorsze...ale chyba nie tylko ja tak mam ..najgorsze jak lekarz bedzie gadał zebym sie odchudzała ..a ja jaka byłam taka jestem .pozdrawiam Cię serdecznie i Oliczka i wszystkie kobietki 
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość