Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Wczoraj wieczorem myślałam, że mi brzuch pęknie! Jak balon, mimo espumisanu, kefiru, śliwek kalifornijskich. Zauważyłam też, że nie służy mi siedzenie na krześle jak się porządnie nie oprę. A taka, pozycję mam...pisząc na laptopie
Muszę zacząć więcej chodzić na spacery, wcz miałam przerwę, mieszkam na III piętrze, sama w sumie juz wychodziłam, byłam u koleżanki w bloku obok, w aptece pod blokiem. Z moją panią ginekolog rozmawiałam tylko przez telefon, wizyta po zabiegu po 4 tygodniach. myślalam, że bedę miala juz w poniedziałek wynik HP i z nim chciałam iść ale okazuje się, ze mają opóźnienie, mam dzwonić więc i tak nie mam po co na razie iść. Póki co idę dalej wypoczywać i dziękuję, ze jesteście!
Z ogarnięciem własnych "pokoików" tutaj też miałam problem.Teraz będziesz miała więcej czasu ,to sobie polatasz,pozaglądasz i poczytasz.
jak tylko Was!
już możesz uznać się za zdrową o ile nie weźmiesz się za generalne porządki i odpuścisz sobie noszenie zakupów 

iaki
Moze ten brzuch tak boli, ciągnie i jest wzdęty od miesiączki
Chyba dziś odpuszczę, poleżę..Aaa zapomniałam jeszcze dodać, że pewnie w związku z miesiaczką naszedł mnie wczoraj jakiś głod...Zero słodyczy ale zdecydowanie za dużo! Buły na kolację całe 2! Jestem jak balon z bolącym brzuchem...
w pół roku zużyłam tyle pampersów co normalnie
w kilka lat

Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości