super

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
super

) czyli idę we wrześniu dopiero na kontrolę.
bo nogi mam miejscami grube i cudze i takie dziwne
no i jeszcze 5 zastrzyków mi zostało których serdecznie mam już dość.
tyle mam zaległości kiedy ja to nadrobie

ja od mielonego lnu ,pózniej duża szklanka soku świeżo wyciśniętego albo z szpinak+natka pietruszki+brokuły czasem kapusty kawałek lub bardziej smaczniejszy burak,jabłko,marchew pózniej śniadanie po śniadaniu pestki moreli a na drugie śniadanie owoce goji z jogurtem naturalnym często jem też figi suszone,morele,śliwki.Po operacji zmieniłam nawyki żywieniowe zero smażonego,tłustego teraz jem dużo kasz różnych kuskus,bulgur,komose ryżową ,jaglana dużo lepiej się czuję a i waga nie idzie w górę...
Pozdrawiam Was Kochane Syrenki 
ja obecnie kasze jaglaną wcinam na wszystkie sposoby bardzo ją lubię i też staram się lekkostrawnie
no te soki to pycha ale dla mnie trochę za ciężkie ale zaczne pomału marchew z buraczkiem
witaminę K2 i C lewoskretną juz sobie zamówiłam , co ja bym bez WAS zrobiła 
Już nie muszę pić, wyniki ok ale faktycznie buraki są skuteczne.
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
Ja już za tydzień robię przerwę w kuracji,bo już 3 msc minie i trzeba zrobic przerwę.Sok działa też na regularne wypróżnienia i niekiedy zakręci się w brzuszku,ale to pozytywny objaw 
) dwa wspaniałe cieplutkie koty i łobuzicę sunię -sznaucerkę olbrzymkę - naszego domowego kucyka ...MAM DLA KOGO WALCZYĆ MAM

u których przesiaduje ukochana pancia

przynajmniej wiem dlaczego jestem wiecznie mokra 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości