Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
zbytnio się na tym nie znam,ale wydaje mi się ,że to mogą być szycia i zrosty,mój gin też mi ostatnio przy badaniu powiedział,że trochę ich się zrobiło i też wyczuwam takie podskórne zgrubienia.....
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
Jak zwykle otworzyłam buzię ze zdziwienia, że z przyklejania można zrobić skomplikowany projekt. Na plastry nie narzekam tylko na to, że się cholery nie chcą trzymać tydzień a mój gin uparł się, że tylko te a nie inne. Po tamtym poprzednim eksperymencie polegającym na czasowej zmianie plastrów jednak będę siedziała cicho i nie odezwę się, gdyż zagroził, że jeśli mi zmieni hormony to tylko na tabletki a tego to chyba bym nie chciała. Ponadto wg Niego endo mnie niepotrzebnie kierował na badania estradiolu bo po co badać pacjentke jak się dobrze czuje? Tylko, że ja się wtedy źle czułam... I wg Niego te 32 to jest dobry poziom i nie ma co kombinować. No to przycupnę sobie niczym myszka za rogiem i się nie odezwę. No chyba, że mnie cos wnerwi na maksa.
Jedno jest pewne te pąsy stopniowo się zmniejszają i już nie dręczą mnie non stop. Więc może to powietrze i zimno ale o tym się przekonam dopiero jesienią. Albo nieuchronna starość.... 

Nie pamiętam czasami nazw przedmiotów, ulic, nie wspomnę o nazwiskach i imionach
Nie wiem czy to przejdzie, czy będzie się pogłębiało ????? nie wspomnę, że małżonek ostatnio spytał mi się czy ja chowam jedzenie przed nim
zamiast do lodówki pokładłam żywność do szafek
albo wsypałam kupione ziemniaki do kubła na śmieci zamiast do koszyka, gdzie je przechowuje. Jak coś opowiadam to zapominam połowy słów
Czy któraś z Was też tak miała ??? Biorę tylko Activ meno. Pozdrawiam 

Podpowiedzi Magoni też mogą być przydatne 
Nie sądzę aby meno miała coś z tym wspólnego ,gdyż jeszcze jej
Prędzej ma na to wpływ tryb życia i stresy ....
Bulbinka
. Myślimy o czymś innym, czasem źle się czujemy...Apotem nie pamiętamy o takiej mechanicznej czynności. Nasz mózg też jest receptorem dla hormonów...
Ale wciąż mam nadzieję...
Roszpunka 
Z jednej strony ciesze się, że nie jestem w tym osamotniona
z drugiej, czyli tak pewnie teraz bedzie. Magoniu jem migdaly, orzechy, pestki dyni, slonecznika, zawsze takie rzeczy jadalam Z ta pamiecia bardzo się ostatnio nasililo wiec mnie to zaniepokoilo.. Roszpunko ja ciagle czegos szukam i nie pamietam gdzie schwowalam, a staram się tak chowac żeby na pewo znalezc. No i tak klops
Rodzinka tylko za bardzo mnie nie rozumie
mysla że jestem rozkojarzona i roztrzepana, a zawsze bylam dokladna i zorganizowana..no ale coz musze sobie radzic
wspomne jeszcze o tym mojej gin. Pa kochane 

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

Roszpunka 
Dzisiaj zaczynam testować herbatkę z kopru włoskiego. Pozdrawiam gorąco!
po ciąży ektopowej i wcześniejszych operacjach .Miałam problem z jelitami ,piłam sok ze śliwki kalifornijskiej ,aktivie ,zażywałam też espumisan ,nic mi nie pomagało
dopiero jak odstawiłam żelazo, to te wszystkie specyfiki zaczęły działać .

BulbinkaPowrót do Najczęstsze dolegliwości po usunięciu macicy i jak sobie z nimi radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości