będzie dobrze, z czasem wszystko się unormuje
zdrówka życzę

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
będzie dobrze, z czasem wszystko się unormuje
zdrówka życzę

Pochwa nie daje o sobie zapomnieć... No cóż, lepiej już nie będzie. Może to ściany pochwy nie są już takie mocne i elastyczne. Znam swoje ciało, czuję różnicę. Zaraz po operacji tak nie było.

bardzo Ci wpółczuję ... mam tylko nadzieję, że Twoje dolegliwości nie okażą się aż tak trudne jak podejrzewasz. Koniecznie idź do dobrego lekarza i jak najszybciej podejmij leczenie. I proszę, nie zamartwiaj się na zapas. Dolegliwości mogą dać nam się we znaki, ale to nie musi oznaczać, że to jest coś najgorszego co wyczytałaś. Żylaki odbytu też są uciążliwe i bardzo bolesne i jak wypadają to potrafią wyglądać strasznie ... oby to były tylko żylaki, bo dają się dosyć dobrze leczyć farmakologicznie i operacyjnie. Sprawdź koniecznie co Cię tam stresuje i niech się skończą Twoje troski. 

ale wiem, że moja psychika chwilami zawodzi, podświadomie walczę o to, żeby zachować młodość, dobre samopoczucie itp. Koleżanka pocieszyła mnie, że za kilka lat już nie będę tak przeżywać
Dam znać po wizycie u proktologa.
i marzy mi się chociaż jeden dzień żeby powiedzieć, " czuję się świetnie" ... ). Ale nie poddaję się, bo bo w końcu jestem na półmetku podobno

to na szczęście

Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości