Myślę o Tobie i bardzo mocno wierzę, że wreszcie coś się u Ciebie zmieni i potoczy wreszcie dobrymi torami

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Przytulam wirtualnie i trzymam kciuki za szybką poprawę. Myślami często jestem z Tobą. Nie daj się dziewczyno.

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
prosząc też Aniołki, żeby nie opuszczały i czuwały nad jego zdrowiem

dziękujemy,,,,tak jak pisałam w wątku ogólnym aktualnie jest trochę gożej bo mały tak rośnie że płuca nie nadążają żeby tylko nie chciał wcześniej zobaczyć świata niż powinien
bo tego chyba lekarz też się obawia no i aga źle się czuje cięzko jej chodzić ma za niskie ciśnienie tak że o ile jest to możliwe to zostaje w domu.tylko raz w tygodniu musi się zameldować w pracy. Bardzo prosimy was o modlitwę będę bardzo wdzięczna,ja staram się jak mogę ale kiedy kiedy pomyślę że mam wsparcie tak wielu osób jest mi o wiele lżej czuję się pewniej 
miejmy nadzieję że będzie dobrze

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
siostra jest już w szpitalu rozmawiałam z nią dzisiaj wieczorem i mówiła że już zrobili jej kilka dodatkowych badań dostała też pierwszą dawkę sterydów
mówiła że dzisiaj czuje się dobrze
i jak na razie wszystko wskazuje na to że z dzieckiem też wporządku
ja do wszystkiego z dystansem więc dlatego ciiii to że czują się dobrze jest też w dużyn stopniu waszą zasłógą wsparcie jakie nam okazujecie jest wielkie [color=#FF0080][b]dziękuje wam
i nieśmiało proszę jeszcze o wsparcie [/color][/b]

Powrót do Nasze wsparcie MODLITEWNE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość