.Ja też jutro muszę zgłosić się do szpitala,tyle,że nie rano a późnym popołudniem.A pojutrze pod nóż.Będę o Tobie myślała i trzymała kciuki.Damy radę Joli,trzymaj się
.Jutro 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
.Ja też jutro muszę zgłosić się do szpitala,tyle,że nie rano a późnym popołudniem.A pojutrze pod nóż.Będę o Tobie myślała i trzymała kciuki.Damy radę Joli,trzymaj się
.Jutro 
wystarczy założyć swoj wątek w dziale w ktorymi teraz piszesz i już jesteś z nami 

odpoczywaj i życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrowia

Teraz z dnia na dzień będzie lepiej,a jelitom musisz dać czas na ponowne ułożenie,niestety.Pomagał mi Espumisan 3x 2 kaps.,ale najlepiej działa sok wyciśnięty z buraków i marchwi (więcej buraka).Ja wypijam go w ilości ok.litra dziennie,mężuś nie odpuszcza mi chociaż już mam dość:/.Jednak oprócz oczyszczania organizmu z toksyn i środków chemicznych podawanych w szpitalu-REWELACYJNIE działa na jelita.Wypróżnienia są regularnie powtarzająca się bajką
ale okresliłam 

co do jelitek pomału wszystko w swoim czasie się uspokoi życzę Tobie zdrówka

same wiecie. Już nie chodzę do łazienki co 5 minut, a co 2-4 godziny 
Co do częstotliwości wizyt w łazience,pamiętaj aby częściej siusiać,żeby z pęcherzem problemów nie było.po operacji nie opróżnia się do końca

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości