Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

ja mam TK jamy brzusznej za miesiąc.Nie jest to bolesne badanie,a może ludziom uratować życie-jeśli wcześnie wykryte zostaną jakieś nieprawidłowości lub dać radość i spokój -gdy wynik będzie dobry.Mam jednak wrażenie,że cokolwiek napisałabym Ci uspokajającego, nie osiągnie to zamierzonego efektu.Twoje lęki wymagają konsultacji u psychologa lub psychoterapeuty.Przeczytałam wszystkie Twoje wpisy od momentu diagnozy i myślę,że zbyt długo utrzymujący się paniczny strach wpędzi Ciebie w depresję,a z niej nie jest łatwo wyjść.Bardzo żałuję ,że nie mieszkam bliżej Ciebie,bo najwyraźniej brakuje Ci kogoś u boku ,kto się Tobą zaopiekuje konkretnie,weźmie pod rękę,przytuli i zaprowadzi gdzie trzeba.Wiem co piszę-po pierwsze przeszłam 2 letnią psychoterapię(o czym już wspominałam),po drugie z zawodu jestem pielęgniarką .

mocno ..jakos to przeżyłam ... 
przesyłam buziaki

Grazynko tak bardzoooooooooo dziekuje .. 
skrócił się czas oczekiwania i okazuje się, że nie tylko swietnie sobie poradziłaś, ale i wyniki są OK

Eluś tak ogromny kamień z serca ..dopóki znów sie co nie przypląta ...ale co tam na dzień dzisiejszy wszystko w normie
pozdrawiam Was kochane kobietki
dziękuję ze blisko mnie były miłe osobe ..tam gdzie potzrebowałąm i są tu .....Marzenko masz racje ..dar od Bozia 
i powiedz sobie wreszcie JESTEM ZDROWA i żyj pełnią życia nie wypatrując, aż się "coś przyplącze" ... dostałaś super wieści i bardzo się cieszę i bądź radosna i szczęśliwa
to zadanie na najbliższe lata 

chciałąbym aby jak najdłużej tak było ...aby ten gad nie wrócił ...
Witaj hopiś no jak narazie dobre ...dobrej nocki ..spokojnego nowego tygodnia Tobie i wszystkim tu kobietkom ..

Oliczku ..kochana dziekuję Ci z całego serca ....pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkie kobietki duzo zdrówkaa 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość