Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Zbadała mnie i stwierdziła,że tak naprawdę ,to chyba zamknie kartę DILO,bo stadium,w którym był ten rak praktycznie żadnych przerzutów nie daje.Jednak dla ciekawości dała skierowanie na Tk i marker Ca 125,kazała umówić się na wizytę do swojego ginekologa(umówiłam się na ten piątek),a w czerwcu jadę na te badania.Następna wizyta w lipcu i jeśli wyniki będą ok,to chyba się pożegnamy.Najpierw bardzo mocno się ucieszyłam,a potem....uświadomiłam sobie,że tak naprawdę lęk mnie nie opuści,raz będzie mniejszy ,raz większy ,ale będzie
bo skoro pojawił się u mnie nowotwór,który nie powinien zawitać,to i przerzut może zaistnieć.Nie ma reguły.Mąż powiedział ,że on też nie umie się cieszyć tak na maxa.Chciałabym jedynie żebyśmy sobie umieli poradzić z tymi lękami.
a jesli chodzi o to kto je wystawia, to oczywiscie Twoj ginekolog
To znaczy tak myślę
Jesteś pielegniarką srodowiskowa jak pamietam ....

Pojawiaj się częściej 
Co do zachowania ciągłości to nie spotkałam się z informacją, żeby zwolnienie musiało być wystawiane przez tego samego lekarza

.A jeśli mam teraz zwolnienie do 20 maja,a wizytę u gin.15 maja, to ona może mi dać kolejne zwoln. od 21 maja już w piątek? ? bo żadnych zasad ZUS-owskich nie znam ,a nie chciałabym stracicUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości