Diaro
hopelles 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Diaro
hopelles 
pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuje za odwiedzinki u mnie ..a jesli moge zapytać ....mamusia miałą jakieś leczenie czy tylko operację ? bo ja narazie tylko operacje narazie nie było potzrebne lezcenie . 
przesyłam dużo dobrej energii, życzę Tobie zdrówka i nie martw się
nie tylko komunię św. doczekasz, ale też przeżyjesz wiele pięknych dni, tygodni, miesięcy, lat z całego serca Tobie życzę wspieram
poproszę Aniołki żeby nad Tobą czuwały
a to na szczęście

wypatrzyłam Twoją fotkę na forum, jak miło mi Cię wreszcie zobaczyć
mam nadzieję, że taki uśmiech często masz, bo Ci z nim do twarzy 

ja też mam wizytę kontrolną w lipcu...jestem po pierwszej wizycie..Mario powiedz jak to jest co trzy miesiące są te wizyty ..a póżniej po roku jak to wygląda?

Mario ja miałam operację na Rycerskiej bo tam jest moja ginekolog chodziłam do niej prywatnie i ona mnie operowała a teraz chodzę do onkolog na Chopina na NFZ ale żeby się dostać to pierwszy raz byłam na prywatnej wizycie..wyznaczyła mi kolejną na 27 lipca...będzie dobrze tego się musimy trzymać bo człowiek do wariatkowa by trafił...Pozdrawiam Was Kochane dziewczyny i dużo zdrówka
fajnie ze masz mamusię ..napewno wiele wycierpiała ..choroba swoja i Twojego tatusia i jego śmierć ...jednak nie każdy rak ..daje szansę na życie skoro tatuś Twój zmarł..mój mąż jest dobry pracowity ale na temat mojej choroby nie wiem nic nie wolno powiedzieć że umre ..zaraz dostaje nerwy ...nie mam nawet do kogo sie pożalic ..no jeden BOZIU ..córka też nie chce rozmawiać...nie wiem chyba boi sie dopuszczać myśli że mnie to wykończy...mamusi nie mam ..ale pewnie by tego nie przeżyłą ..jestem jedynaczką...ZYCZe zdrówka dla mamusi ...Pozdrawiam serdecznie 
i zostało nas dwoje na wsi z tym gadem
pozdrawiam wszystkie kobietki i duzo zdrówka 

małzonek śpi . a ja z Wami:) Pozdrawiam serdecznie i dziekuję za Zyczenia 
zerkaj proszę do nas też cześciej do wątku, gdzie najłatwiej nas zawsze znaleźć 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości