ale na szczęście nasze Syrenki zrobiły dobrą robotę i niech to wiosenne słonko przyniesie Ci dużo optymizmu i nadziej, bo tak czy siak, będzie dobrze i tego Ci życzę z całego serducha
Ps.
Dzięki
za miłe słowa 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
ale na szczęście nasze Syrenki zrobiły dobrą robotę i niech to wiosenne słonko przyniesie Ci dużo optymizmu i nadziej, bo tak czy siak, będzie dobrze i tego Ci życzę z całego serducha
za miłe słowa 

, może dojść do zaparć do ucisku na pęcherz i do tego co prawdopodobnie już Tobie się stało ucisku na nerw kulszowy. Ja podczas miesiączki jak dodatkowo wszystko w środku powiększa w tym okresie swą objętość nie mogłam chodzić bo atakowało obie nogi do kolan.... uffff jak sobie przypomnę to co się działo ze mną to ciarki mi po plecach przechodzą. Nie byłam w stanie się ubrać , a o pracy to w ogóle mowy nie było... oj naprawdę ja się cieszę ,że ta cała męczarnia już za mną.
i dużo serducha

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
Dziękuję za tak liczne odwiedziny, zrozumienie i podnoszenie na duchu. Same wiecie, jak to jest potrzebne.
Faktycznie, niezły gigant się uchował.

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości