Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

czy Twój pyszczek już się częściej usmiecha
mam taką nadzieję 
Siedziałam 2 godziny w pracy przy biurku i boli mnie w pochwie. Boli też kręgosłup.

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

Z takim też miałam do czynienia.
- może tym mnie chciał pocieszyć 
, nasze ciała potrzebują czasu aby się zagoić, znaleźć w nowej sytuacji. Co do stanu ducha, to istotnie może coś się w głowie mieszać, ale zobacz ile tu jest kobiet, które też to przechodziły, dały radę to i my sobie z tym poradzimy. Bądź dobrej myśli bo to bardzo ważne w procesie zdrowienia. Przesyłam dużo
i trzymam kciuki za Twoje dobre samopoczucie
ja równiez jestem po laparoskopii i mój gin na wizycie kontrolnrj po m-cu powiedział ze moge max podnieść 5 kg,

dobrze byłoby gdybyś rozejrzała się za naprawdę dobrym lekarzem(wiadomo nie jest to takie łatwe , ale też nie niemożliwe). Jak czujesz ,że pomoże Ci ta tabletka, żeby wypocząć to chyba nic się nie stanie, ale pamiętaj ,że pozbywasz się w ten sposób tylko objawu, a nie głównej przyczyny. Ja też nie sypiam dobrze i czasami wspomagam się takimi lekami, ale wciąż szukam przyczyny tego stanu co może być spowodowane nerwicą lub po prostu okołomenopauzalnym stanem. Jestem wciąż na zwolnieniu lekarskim już drugi miesiąc zaczynam. Nie mam łatwej sytuacji, ale przecież jak teraz zaniedbam to potem czasu nie cofnę. Pomyśl o tym ! Dziewczyny tu na forum mają najlepsze doświadczenie i wiedzą co mówią, posłuchaj ich, zawsze odpowiedzą na Twoje wątpliwości i pomogą przejść przez ten trudny okres
Powiem Ci, że chociaż mam dobrego lekarza, który udzielał mi wszelkich odpowiedzi, to jednak szukałam sama interesujących mnie informacji. Jak wychodziłam ze szpitala to dostałam jakieś suche wskazówki jak postępować, dieta lekkostrawna, nie przemęczać się, gdy się bardzo źle poczuję to mam się zgłosić do lekarza, to wszystko całą resztę dowiedziałam się między innymi tutaj na forum.
nie śpiesz się do pracy , niech się tam wszystko ładnie zagoi bez zrostów, które potem mogą nieźle narozrabiać w naszym ciele. Chociaż będziesz miała wrażenie ,że możesz coś podnieść to jednak odpuść sobie te 5 kg to max i to sobie wbij do głowy, odpoczywaj daj szansę ciału na wyzdrowienie i spytaj jednak o te hormony może powinnaś coś dostać na jakiś czas póki się tam w środku sytuacja nie unormuje.
pisz co i jak z Tobą, zdrowiej kochana

Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości