Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Ja bym obstawiała na rewolucję hormonalną.Być może jajniki lekko zgłupiały bo zabrakło im macicy, z którą przecież jakoś współgrały. To plamienie to też obstawiam na jajniki ale może to tylko lekarz wyjaśnić i musisz doczekać.Brzuszek boli, ciągnie szczypie bo się goi i są dziwne odczucia,Ponoś bywają bóle miesiączkopodobne przy jajnikach. Potem dziewczyny odezwą się, te którym coś zostawili. Ja się pozbyłam wszystkiego a nie plamiłam wcale.
ja też myślę ,ze hormony ci szaleją i stąd spadek nastroju ,z tym plamieniem tłumaczyłabym tzw. małym okresem ,bo masz zostawione jajniki ,będzie lepiej z każdym tygodniem ,pozdrawiam 

.Nawet sobie nie zdawałam sprawy jak bardzo sama z tym wszystkim jestem.Ile obaw,łez,trudności.

pierwsze porady już otrzymałaś i jak będziesz się do nich stosować to wszystko będzie szło w dobrym kierunku, pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do pełni sił
widzę, że jesteś optymistką i tak trzymaj tylko uważaj na siebie

z tym praniem to jest tak, że suszarka jest typu rozkładanego stojąca na wysokości bioder.

ja też lekko krwawiłam 3 tygodnie po operacji mimo że mam wszystko usunięte p. doktor uspokoiła mnie do 5 tygodni może tak być
a co do nastroju też miewałam czarne mysli póki nie odebrałam wyniku HP
pisz a z nami o wiele łatwiej jest to wszystko przejść 
troskę , czułość i miłość 
czego i Tobie życzę 
Powrót do Najczęstsze dolegliwości po usunięciu macicy i jak sobie z nimi radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość