Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
jak np. wypróżnienia, bóle przy kaszlu itp.
, ale jeśli to ma Ci przynieść zdrowie na kolejne długie i szczęśliwe lata życia, to taki prezent jest jak najbardziej na miejscu
i całuję

dziekuje za zyczenia urodzinowe dokładnie w imieniny wyszłam ze szpitala a dziś miałam kolejna brache
ale wiem ze to ma mi pomóc i tego sie trzymam
czuje sie dobrze dziś juz krócej lezałam na łóżku z obliczeniami poszło szybko , a naświetlanie trwało 8 minut i 20 sek.
też dziekuje OLIKKOWI za watki które się u mnie pokazały tez niesmiało miałam pytać o to samo mąż tez jest wyrozumiały ale pyta czy jeszcze długo?????Pozdrawiam serdecznie wszystkie syrenki i zapraszam na przyjecie urodzinowe

wszystkiego najlepszego, a najwięcej zdrowia Ci życzę w Dniu Twoich urodzin

Nie umiem wklejać tu obrazków więc pozostaje mi tylko
)
. Ile to takich przypadków
. Jeśli coś za długo dokucza zawsze jest alternatywa znalezienia kogoś bardziej kompetentnego. Szkoda tylko, że to wszystko dzieje się kosztem pacjenta
. Całe szczęście, że już u Ciebie po kłopocie

aż łezka mi sie w oku zakręciła dopiero co was poznałam jak miło że do mnie zagladacie

ale wczoraj i dzis jakoś czuje sie gorzej pobolewa mnie cały czas głowa , nie jest to taki ból nie do wytrzymania , ale czuję go, pozatym piecze mnie coś w pochwie zastanawiam sie czy to nie skutki uboczne naświetlań
pozatym rana sie goi ,odpadł mi ostatni strupek w tym miejscu co rozeszła mi sie rana, teraz juz bede mogła naklejać plastry sutricon na całej bliznie 

zdrówko sie przyda bo jutro 3 bracha przedemną

trzymam kciuki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości