Witam i dziekuję za piękne wiadomośći Ismenko masz rację...co ma być to bedzie ..pozdrawiam Was wszystkie tutaj ...spokojnego wieczorku i Pieknej Niedzieli 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Witam i dziekuję za piękne wiadomośći Ismenko masz rację...co ma być to bedzie ..pozdrawiam Was wszystkie tutaj ...spokojnego wieczorku i Pieknej Niedzieli 

Eli dziekuje ..pozdrawiam i duzo zdrowka zycze wszystkim kobietkom 

Pomyśl...tyle jeszcze przyjemnych chwil przed tobą, tyle rzeczy do zrobienia.... NIE MOŻESZ MYŚLEĆ kategorią " ILE MI JESZCZE ZOSTAŁO?" Pomyśl, ile ludzi żyje w jeszcze większym cierpieniu.... bez pomocy, bez wsparcia... zdani tylko na siebie....doceń to co masz...męża, rodzinę....

powiedz sobie - jestem zdrowa, bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu. To takie banalne powiedzenie ale naprawdę prawdziwe. 

Jak sobie poradziłaś ? Szukałaś dojścia szybszego do lekarza ?

ja poprostu zadzwoniłąm do swojej Pani onk...co mam robić ..czy mam do niej isc prywatnie...odp..mi ze u mnie było narazie wszystko dobzre więc jeden miesiac nic nie powinien zaszkodzic ..więc czekam ...do Pazdziernika a wracie cos by sie działo to wtedy mam się zgłosić ...pozdrawiam serdecznie wszystkie kobietki ..i cóż zdrówka życze bo bez tego nie da sie funkcjonowac:)
i Tobie również życzę dużo zdrówka 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość