Ja też miałam ten problem w szpitalu po operacji złapałam tę dolegliwość można było się wściec z powodu swędzenia a potem wypalanie tych kłykcin prawie bez znieczulenia bałam się ale jakoś wytrzymałam .... nikomu nie życzę takiej dolegliwości
po condyline z jednej ostaly sie resztki. inne znikły. teraz doktorka wypatrzyła mi szczelinę odbytu i wypisala masc posterisan. w pazdzierniku do kontroli
gdy wszystko skończy się jak myślałem wsyp mnie do ziemi, stąd przyjechałem
A to robi dermatolog czy ginekolog, bo tak naprawdę nie wiem...To już jest naprawdę mega złośliwość tego wirusa bo on częściej w tej formie objawia się u mężczyzn a Ciebie to jeszcze i to musiało dopaść. Trzymaj się !
Zakres operacji: usunięcie macicy z przydatkami, znieczulenie ogólne
Wynik HP: ok
Terapia hormonalna: climara 50 przez 1,5 roku w styczniu lekarz zdecydował się na femoston, a potem na estrofem... a teraz sobie sama odstawiłam hormony i...
Powód operacji, zabiegu: obfite miesiączki, niedokrwistość z niedoboru żelaza i kwasu foliowego, mięśniaki
Zakres operacji: amputacja trzonu macicy z jajowodami
Wynik HP: ok
Terapia hormonalna: Najpierw Orgametril potem Activelle w celu całkowitego wyeliminowania miesiączek - po 4 mies.brak zadowalających efektow. po operacji nic nie biore