W związku z tym, że nie wolno zaczynać zbyt wcześnie po operacji, dlatego będziemy sobie podpowiadać jak ćwiczyć i kiedy zaczynać.
Wątek jest kontynuacją założonego wcześniej, który można prześledzić tutaj
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
If you know what I mean... Mam czasami pełen odcinek dolny przewodu pokarmowego i.. nie moge nic wycisnąć
Help!
Od mojej operacji minęło 2 miesiące i chciałabym coś zrobić ze sobą, żeby znów wyglądać pięknie i młodo. Potrzebuję trochę ruchu. Jak na razie tylko spacery a i tak dość szybko się męczę. Muszę sobie poprawić kondycję. Chciałabym trochę poćwiczyć,
ale nie bardzo wiem co wolno, żeby na razie za bardzo brzuszka nie obciążać. Liczę na podpowiedzi a może jakąś listę ćwiczeń? Liczę na to, że za miesiąc będę już w miarę sprawna, bo chciałabym pójść na warsztaty tanga argentyńskiego. Strasznie się napaliłam...

..co do ćwiczeń to trzeba uważać,bo przecież przy wszelkich wygibasach pracują mięśnie brzuszka...
..to możesz odczuwać..
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
..co do ćwiczeń to trzeba uważać,bo przecież przy wszelkich wygibasach pracują mięśnie brzuszka...
..to możesz odczuwać..
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

. Ale coraz bardziej zastanawiam sie nad siłownią gdzie mogłabym pojeździc na rowerku lub poskakać na piłce, co podobno jest zbawienne dla kręgosłupa. Na razie jednak póki jest ciepło i ładna pogoda chodzę z kijami.
życzcie mi wytrwałości 

Wcześniej nie zdawałam sobie z tego sprawy, ale niedawno to sobie uświadomiłam, że to jest bardzo ważne. Jak już wiecie kijki kupiłam na wiosnę, i trochę z nimi chodziłam, najpierw blisko domu a potem w sanatorium, ale to były raczej takie spacerki. A teraz jeżdżę na rowerze prawie codziennie. Jak się zrobi chłodniej to pewnie wrócę do kijków.
Bedzie więc dwa w jednym

. Przykład z Twoją momą wyraźnie wskazuje nam drogę,że jednak nie możemy się zaniedbać.
Ja już mam

Cieszę się ,że zakupiłaś kije
powodzenia

Bulbinka
.Powrót do Gimnastyka, sport, basen, rower, siłownia.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości